Panovenhuuske weer geopend voor deelnemers!

Zorgboerderij Panovenhuuske weer geopend voor deelnemers!


Wegens de Corona-crisis zijn we een aantal weken gesloten geweest. Uiteraard hebben we toen niet stil gezeten. We hebben veelvuldig telefonisch contact gehouden met onze deelnemers. Ook zijn we enkele keren op huisbezoek geweest, met inachtneming van alle veiligheidsmaatregelen. Daarnaast hebben we groot onderhoud gepleegd aan de schuren, welke weer netjes geschilderd zijn, is de moestuin ingezaaid en geschoffeld, en heeft de plantenkas een nieuwe verhoogde tafel gekregen.

 

Nu zijn we zeer verheugd te mogen mededelen dat Zorgboerderij Panovenhuuske weer geopend is voor haar deelnemers! We zijn geopend in een gewijzigde vorm, waarbij we de veiligheidsmaatregelen van het RIVM zorgvuldig in acht kunnen nemen.

 

Vanaf maandag 25 mei zijn we gestart met maximaal 8 deelnemers per dag, in 2 groepen van 4. Met kleinschalige groepen kunnen we de 1.5 meter afstand waarborgen.

 

Daarnaast hebben we diverse veiligheidsmaatregelen getroffen, zoals:

    - We hebben aanpassingen gedaan aan ons vervoer. Er zijn plexiglazen tussenwanden in de auto's geplaatst, waarmee zowel de deelnemers als de chauffeur zijn beschermd bij het ophalen en wegbrengen.
    - De tafels zijn aangepast/ er zijn extra tafels geplaatst waarmee 1.5 meter tussen de stoelen gewaarborgd is.
    - Er zijn looplijnen en waarschuwingsstickers aangebracht om de deelnemers te herinneren aan de 1.5 meter afstand.
    - Er is voldoende desinfecterend materiaal en beschermende middelen aanwezig (waaronder mondkapjes en handschoenen).

 

In overleg met onze medewerkers en naar aanleiding van de richtlijnen van het RIVM kunnen onze maatregelen nog gewijzigd worden. Op deze manier kunnen we op een verantwoorde manier de zorg blijven leveren waar onze deelnemers behoefte aan hebben.

We bekijken de mogelijkheid om de groepsgrootte geleidelijk en op verantwoorde wijze te verhogen. Daarbij nemen we de voorschriften van de overheid, het RIVM en het Sociaal Domein Achterhoek in acht.

 

 

Direct contact

Zorgboerderij Panovenhuuske
Goossensweg 1
7104 AX Winterswijk-Meddo

T: 06-22181570

info@panovenhuuske.nl

KvK-nummer 85267635

Erkend leerbedrijf
Lid van Federatie Landbouw en Zorg

vrienden-panovenhuuske

Flyer Downloaden

Zorgboerderij_Panovenhuuske_flyer 

Wie is online

We hebben 2 gasten en geen leden online