Stichting Vrienden van Zorgboerderij Panovenhuuske


De Stichting

De Stichting Vrienden van Zorgboerderij Panovenhuuske is opgericht door de vrijwilligers van zorgboerderij Panovenhuuske, met als doel het realiseren van grote en kleinere wensen die buiten het budget van de zorgboerderij vallen. Dankzij deze Stichting, en de mensen die de Stichting ondersteunen, is het mogelijk om wensen te realiseren met als gevolg een betere zorg voor onze bezoekers. De bezoekers van zorgboerderij Panovenhuuske danken u van harte voor uw bijdrage aan de Stichting.

 

Hoe gaat de Stichting te werk?
De belangrijkste taak van de Stichting is het werven van fondsen. Dat doen we door het aanschrijven van fondsen en door het aanvragen van subsidies. Daarnaast kijken we of er mogelijkheden zijn voor sponsoring. Maar het belangrijkste deel van het budget van de Stichting Vrienden van Zorgboerderij Panovenhuuske krijgen we via donaties van onze Vrienden.

 

Hoe wordt je Vriend?
Iedereen die de Stichting Vrienden van Panovenhuuske een warm hart toedraagt kan vriend worden van de Stichting. Dit kan door een vast bedrag (bijvoorbeeld € 20,-) per maand of jaar te doneren gedurende een periode van 5 jaar. Voordeel van deze periodieke steun is dat de volledige maandelijkse bijdrage fiscaal aftrekbaar is. Je krijgt dus de helft van je bijdrage terug! Een eenmalige donatie is natuurlijk ook mogelijk, en van harte welkom.

 

Wilt u doneren?
Dat kan door een bedrag over te maken op rekeningnummer NL74RABO0187658803 t.n.v. Stichting Vrienden van Zorgboerderij Panovenhuuske (St. Vr. v. Zorgboerd. Panovenhuuske) te Meddo.

 

Waaraan besteedt de Stichting het budget?
De Stichting helpt Zorgboerderij Panovenhuuske met het realiseren van extra's. Zaken die niet uit de begroting van de zorgboerderij betaald kunnen worden, maar die veel toevoegen voor de mensen die dagelijks de boerderij bezoeken. De zorgboerderij stelt daarvoor een wensenlijst samen met het bestuur van de Vrienden van Zorgboerderij Panovenhuuske.

 

Door de inzet van de Stichting en de vrijgevigheid van onze Vrienden en sponsoren, is de zorgboerderij de afgelopen jaren over kunnen gaan tot de aanschaf van een Duo-fiets. Met deze speciale, aangepaste fiets kan onder begeleiding gefietst worden, ook door mensen met dementie. Met het fietsen geven we een gevoel van (bewegings)vrijheid terug aan onze bezoekers, die met het ouder worden steeds meer hebben moeten inleveren. Deze fiets is een fantastische aanwinst voor de zorgboerderij!

 

Wie zitten in het Stichtingsbestuur?
De Stichting heeft een bestuur met daarin vrijwilligers/medewerkers van Zorgboerderij Panovenhuuske, bestaande uit:
Herman te Slippe (voorzitter)
Willy Overkamp - Havekes (secretaris)
Anita Krabben – Oosterholt (penningmeester)
Marita Plooy (bestuurslid)

 

Direct contact

Zorgboerderij Panovenhuuske
Goossensweg 1
7104 AX Winterswijk-Meddo

T: 06-22181570

info@panovenhuuske.nl

KvK-nummer 85267635

Erkend leerbedrijf
Lid van Federatie Landbouw en Zorg

vrienden-panovenhuuske

Flyer Downloaden

Zorgboerderij_Panovenhuuske_flyer 

Wie is online

We hebben 18 gasten en geen leden online